Tag: Telekomi i Kosoves

1 2 3 4 60 / 92 POSTS
Dyshimet për qindra punësime të jashtëligjshme në Telekomin e Kosovës dhe dyshimet për abuzime me kontrata e tenderë milionësh në këtë kompani nuk jan [...]
Një listë e gjatë ku bëjnë pjesë edhe krerët e shtetit do të raportojnë para deputetëve  lidhur  me kontratën e Telekomit me Z-Mobile që brenda javës [...]
Komisioni Hetimor parlamentar ka shqyrtuar sot edhe hartimin e listës së dëshmitareve që do të dëgjohen në Komision për Telekomin e Kosovës. Nga di [...]
Sindikata e gatshme për protesta, thotë se nuk trembet nga kërcënimi i Devollëve, raporton T7 2500 punëtorë të Telekomit të Kosovës rrezikojnë të m [...]
Brenda një jave Telekomit të Kosovës mund t’i vihet ‘dryni’. Z-Mobile përmes një letre zyrtare i ka kërkuar kryeshefit ekzekutiv të Telekomit, Bedr [...]
Kryeshefi Ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Bedri Isftrefi dhe kryetarja e Bordit të kësaj ndërmarrje, Besa Shatri-Berisha, kanë raportuar në Komision [...]
Kryetari i Federatës Sindikale të Telekomit, Lahmi Balaj,  tha se janë kundër privatizimit të kësaj kompanie, raporton EkonomiaSot. "Ne jemi kundër [...]
Kryetari i Federatës Sindikale të Telekomit, Lahmi Balaj, tha se shteti nuk duhet të pranoj se po falimenton Telekomi. Sipas tij, duhet të shkëputet [...]
Federata Sindikale e Punëtorëve të PTK-së ka kërkuar që të mos vazhdohet kontrata me Z-Mobile. Në rast se ndodh një gjë e tillë kanë paralajmëruar [...]
Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mblidhet në orën 10:00 për të shqyrtuar dokumentacionin e pranuar nga Po [...]
Telekomi i Kosovës ka refuzuar t’i japë dokumentet e kontrata të kërkuara nga Komisioni Hetimor Parlamentar për PTK. Kryeshefi Bedri Istrefi, është [...]
Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mbajë mbledhje. Rendi i ditës: Miratimi i rendit të Ditës; Mira [...]
Vazhdon rehatimi i kunatave të ministrave të Qeverisë Haradinaj. Këtë radhë derë punësimi është bërë Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale që ud [...]
Mbi 1800 punëtorë të Telekomit kanë nënshkruar peticion kundër vazhdimit të kontratës në mes të Telekomit dhe Z-Moblile. Kryetari i Sindikatës së P [...]
Në 6 muajt e ardhshëm nuk do të ketë punësime të reja në Telekomin e Kosovës. Kjo do të ndodhë nëse menaxhmenti dhe Bordi i kësaj ndërmarrjeje do t [...]
Ka dështuar mbajtja e takimit të Komisionit Hetimor Parlamentar për Telekomin, pasi aty nuk u paraqitën shumica e deputetëve të pushtetit. Vetëm 5 [...]
Ish kryetari i bordit të Telekomit, Rexhë Gjonbalaj dhe dy ish kryeshefët e kësaj kompanie publike Agron Mustafa e Ejup Qerimi për të dytën herë kanë [...]
Lista e madhe e punësimeve në Telekom është shtuar në fillim të muajit mars. KTV-ja merr vesh se në fund të muajit të kaluar, e fillim të këtij mua [...]
Kohëve të fundit kanë qenë të shpeshta raportimet e mediave për punësimet partiake dhe familjare në Postën dhe Telekomin e Kosovës. E për këtë mëso [...]
Ministri i MZHE-së, Valdrin Lluka në Puls të KTV, ka folur për gjendjen e mjerueshme të Telekomit, humbjen që ka pësuar dhe punësimet e fundit politik [...]
Pozitë shumë të rëndësishme brenda Telekomit, ka marrë muajin e kaluar Vesmira Haxhaj - Haradinaj. Zëvendësdrejtoresha e re e Financave në ndërmarr [...]
Më shumë se 2500 punëtorë ka Telekomi i Kosovës, me gjithë këtë kapital human aty po vazhdojnë të punësohen njerëz të afërt me pushtetin. Janë fëmijë, [...]
Shefi i Grupit Parlamentar i LDK-së, Avdullah Hoti, ka komentuar punësimet e fundit familjare që po ndodhin në Telekomin e Kosovës. “Janë ngatërrua [...]
Vala e punësimeve familjare, si duket nuk ka të ndalur. Përderisa së fundi u rehatuan në Telekom dy familjarë të deputetëve të AAK’së, tani nënkryetar [...]
Telekomi i Kosovës është bërë strehë punësimi edhe për individë në pensionim apo afër tij, në kohën që kërkohet më shumë inovacion në këtë ndërmarrje. [...]
Një shëtitje në malet e Dukagjinit e deputetit të AAK-së Bekë Berisha, do t’i kushtojë Telekomit të Kosovës afërsisht 9 mijë euro. Kjo pasi ai dy [...]
Telekomi i Kosovës, edhe pse në krizë financiare, nuk ka hezituar të lidhë qindra kontrata mbi vepër, duke punësuar qindra persona. Bazuar në dokum [...]
Qershori i vitit të kaluar ka rezultuar të jetë muaji fatlum për familjen e Osman Ejupit. Brenda pak ditësh, të gjithë fëmijët e tij arritën të punëso [...]
Pak muaj pasi ishte vendosur në krye të Bordit të ndërmarrjes publike Telekomi i Kosovës, Besa Berisha-Shatri ka punësuar motrën e bashkëshortit të sa [...]
Qershori i vitit të kaluar ka rezultuar të jetë muaji fatlum për familjen e Osman Ejupit. Brenda pak ditësh, të gjithë fëmijët e tij arritën të pun [...]
1 2 3 4 60 / 92 POSTS