Tag: Telekomi i Kosoves

1 2 30 / 57 POSTS
Kryeshefi Ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Bedri Isftrefi dhe kryetarja e Bordit të kësaj ndërmarrje, Besa Shatri-Berisha, kanë raportuar në Komision ...
Kryetari i Federatës Sindikale të Telekomit, Lahmi Balaj,  tha se janë kundër privatizimit të kësaj kompanie, raporton EkonomiaSot. "Ne jemi kundër ...
Kryetari i Federatës Sindikale të Telekomit, Lahmi Balaj, tha se shteti nuk duhet të pranoj se po falimenton Telekomi. Sipas tij, duhet të shkëputet ...
Federata Sindikale e Punëtorëve të PTK-së ka kërkuar që të mos vazhdohet kontrata me Z-Mobile. Në rast se ndodh një gjë e tillë kanë paralajmëruar ...
Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mblidhet në orën 10:00 për të shqyrtuar dokumentacionin e pranuar nga Po ...
Telekomi i Kosovës ka refuzuar t’i japë dokumentet e kontrata të kërkuara nga Komisioni Hetimor Parlamentar për PTK. Kryeshefi Bedri Istrefi, është ...
Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mbajë mbledhje. Rendi i ditës: Miratimi i rendit të Ditës; Mira ...
Vazhdon rehatimi i kunatave të ministrave të Qeverisë Haradinaj. Këtë radhë derë punësimi është bërë Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale që ud ...
Mbi 1800 punëtorë të Telekomit kanë nënshkruar peticion kundër vazhdimit të kontratës në mes të Telekomit dhe Z-Moblile. Kryetari i Sindikatës së P ...
Në 6 muajt e ardhshëm nuk do të ketë punësime të reja në Telekomin e Kosovës. Kjo do të ndodhë nëse menaxhmenti dhe Bordi i kësaj ndërmarrjeje do t ...
Ka dështuar mbajtja e takimit të Komisionit Hetimor Parlamentar për Telekomin, pasi aty nuk u paraqitën shumica e deputetëve të pushtetit. Vetëm 5 ...
Ish kryetari i bordit të Telekomit, Rexhë Gjonbalaj dhe dy ish kryeshefët e kësaj kompanie publike Agron Mustafa e Ejup Qerimi për të dytën herë kanë ...
Lista e madhe e punësimeve në Telekom është shtuar në fillim të muajit mars. KTV-ja merr vesh se në fund të muajit të kaluar, e fillim të këtij mua ...
Kohëve të fundit kanë qenë të shpeshta raportimet e mediave për punësimet partiake dhe familjare në Postën dhe Telekomin e Kosovës. E për këtë mëso ...
Ministri i MZHE-së, Valdrin Lluka në Puls të KTV, ka folur për gjendjen e mjerueshme të Telekomit, humbjen që ka pësuar dhe punësimet e fundit politik ...
Pozitë shumë të rëndësishme brenda Telekomit, ka marrë muajin e kaluar Vesmira Haxhaj - Haradinaj. Zëvendësdrejtoresha e re e Financave në ndërmarr ...
Më shumë se 2500 punëtorë ka Telekomi i Kosovës, me gjithë këtë kapital human aty po vazhdojnë të punësohen njerëz të afërt me pushtetin. Janë fëmijë, ...
Shefi i Grupit Parlamentar i LDK-së, Avdullah Hoti, ka komentuar punësimet e fundit familjare që po ndodhin në Telekomin e Kosovës. “Janë ngatërrua ...
Vala e punësimeve familjare, si duket nuk ka të ndalur. Përderisa së fundi u rehatuan në Telekom dy familjarë të deputetëve të AAK’së, tani nënkryetar ...
Telekomi i Kosovës është bërë strehë punësimi edhe për individë në pensionim apo afër tij, në kohën që kërkohet më shumë inovacion në këtë ndërmarrje. ...
Një shëtitje në malet e Dukagjinit e deputetit të AAK-së Bekë Berisha, do t’i kushtojë Telekomit të Kosovës afërsisht 9 mijë euro. Kjo pasi ai dy ...
Telekomi i Kosovës, edhe pse në krizë financiare, nuk ka hezituar të lidhë qindra kontrata mbi vepër, duke punësuar qindra persona. Bazuar në dokum ...
Qershori i vitit të kaluar ka rezultuar të jetë muaji fatlum për familjen e Osman Ejupit. Brenda pak ditësh, të gjithë fëmijët e tij arritën të punëso ...
Pak muaj pasi ishte vendosur në krye të Bordit të ndërmarrjes publike Telekomi i Kosovës, Besa Berisha-Shatri ka punësuar motrën e bashkëshortit të sa ...
Qershori i vitit të kaluar ka rezultuar të jetë muaji fatlum për familjen e Osman Ejupit. Brenda pak ditësh, të gjithë fëmijët e tij arritën të pun ...
Telekomi i Kosovës ka lidhur jashtëligjshëm një marrëveshje të konfidencialitetit që i mundëson kompanisë “Artillery One”, me bazë në Karolinën e Veri ...
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, privatizimin e Telekomit po e cilëson si të domosdoshëm. Lluka në televizionin publik ka thënë se nëse ...
Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal sot në orën 12:30 do ta mbajë mbledhjen e radhës. Ndër të tjer ...
Buletini Ekonomik ka siguruar listën e të punësuarve në Telekom gjatë vitit 2018. Aty figuron edhe emri i Binak Vishajt, anëtarit të subjektit politik ...
Aktivistë të Vetëvendosjes kanë vendosur mbishkrime te ndërtesa e Telekomit, të cilën e kanë quajtur vend për rehatimin e familjarëve të politikanëve. ...
1 2 30 / 57 POSTS