Tag: taksa

Taksa 100 për qind ndaj prodhimeve serbe dhe atyre boshnjake nuk pati fare ndikim në të hyrat e Doganës së Kosovës. Por kjo taksë ndikoi dukshëm në r [...]
Kreu i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka thënë sot se kryeministri Ramush Haradinaj po e mbanë taksën vetëm për të qëndruar më gjatë në pushtet. [...]
Rampa e Kosovës për mallrat nga Serbia,e cila ekonominë serbe brenda vitit e dëmton rreth 500 milionë euro, po iu bën mirë disa vendeve të ish Jugosll [...]
Një hulumtim i EkonomiaSot i publikuar sot, ka shpërfaqur se si po falsifikohet origjina e energjisë elektrike që importohet në Kosovë. Sipas këtij [...]
Deri para vendosjes së taksës 100% në produktet serbe, energjia elektrike, sidomos gjatë muajve të dimrit, importohej nga Serbia. Mirëpo në periudhën [...]
Prej sot në Kosovë nuk do të mund të hyjë pa iu nënshtruar taksës 100 përqind asnjë lloj malli nga Serbia, pavarësisht vendit të origjinës. Këtë vend [...]
Takimi ndërmjet BE-së dhe Kosovës ka qenë i tensionuar gjatë gjithë kohës. Burime të afërta me ngjarjen i kanë shpjeguar KTV-së rrjedhën e takimit [...]
Taksa prej 100 për qind e vendosur nga Qeveria e Kosovës për produktet e importuara me origjinë nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina ka bërë që të rrit [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Safet Gërxhaliu deklaroi se me taksën e vënë nga Qeveria Shqiptare për kalimin e Autostradës, ajo rrugë më [...]
9 / 9 POSTS