Tag: Rasti "Toka"

Dëshmitari Naser Abazi ka deklaruar se ende e ka në shfrytëzim pronën të cilën e kishte blerë nga familja Steviq, në vendin e quajtur Llapnasellë. [...]
Ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj ish-deputetit të PDK-së, Azem Syla, dhe të tjerëve, të cilët akuzohen për vepra të ndryshme penale që lidhen me kr [...]
2 / 2 POSTS