Tag: Ramiz Lladrovci

Deklarimin e pasurisë për Agjencionin Kundër Korrupsionit, e ka bërë edhe kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovcit. Lladrovci i cili në kë [...]
Sipas një punëtoreje të administratës civile në Drenas, Ramiz Lladrovci, qysh gjatë fushatës zgjedhore i premtoi asaj se do ta largoi nga puna dhe në [...]
Komuna e Drenasit për vitin 2018 ka marrë epitetin si komuna më transparente në Kosovë. Ky vlerësim iu dha nga një hulumtim njëvjeçar i realizuar nga [...]
Dje në media u raportua për një polic i cili dyshohet se ka abuzuar një vajzë të mitur nga Drenasi. Për këtë rast, sot kryetari i Komunës së Dren [...]
Kryetari i Komunës së Drenasit Ramiz Lladrovci po akuzohet se po përdor produkte serbe për nevoja të Komunës. Nëpërmjet Facebookut, ish-asambleisti i [...]
Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci ka liruar nga detyra drejtorin për Buxhet e Financave, Labinot Gruda. Pas kërkesës për lirim nga detyra e drej [...]
Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka reaguar ndaj disa deklarimeve, akuza në drejtim të tij nga Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radh [...]
7 / 7 POSTS