Tag: PBB

Sipas të dhënave nga Eurostat, GDP-ja në eurozonë dhe në BE u rrit për 0.6% në tremujorin e katërt të vitit 2017 krahasuar me tremujorin e mëparshëm. [...]
1 / 1 POSTS