Tag: OSHP

Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) përmes një kumtese për medie ka bërë të ditur se është në mbështetje të deklaratës së ministrit të Drejtësië, Abelard Ta [...]
Në komisionin për Buxhet dhe Financave u shqyrtua Raporti Vjetor i Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik për vitin 2017, raporton EkonomiaSot. Kry [...]
2 / 2 POSTS