Tag: OKB

Para Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara sot pritet të shqyrtohet raporti i sekretarit të përgjithshëm të OKB-së për punën e UNMIK-ut në p [...]
Serbia dhe Kosova duhet t'i kthehen tavolinës së bisedimeve, tha përfaqësuesi i ShBA-së në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit në OKB, transmeton Ekono [...]
Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka akuzuar siç i referohet ai, Prishtinën, se me vendimet e fundit po rrezikon paqen dhe stabilitetin në Ballk [...]
8 shtete anëtare aktuale dhe të tjera që do të bëhen pjesë vitin tjetër në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, janë bërë bashkë për të përkrahur të drejt [...]
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i cili do të marrë pjesë sot në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, e ku do të flitet për transformimin e [...]
Është e pakuptimtë që tash të flitet për vendin e Kosovës në Kombet e Bashkuara dhe, derisa të mos arrihet marrëveshja që do ta kënaqte edhe Prishtinë [...]
6 / 6 POSTS