Tag: OEK

1 244 / 44 POSTS
Në kuadër të projektit “Fuqizimi ekonomik i grave të margjinalizuara”, Fondacioni Jahjaga ndau dje 10 certifikata për 5 gra nga Drenasi dhe 5 nga Gjak [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Safet Gërxhaliu me bashkëpunëtorë ka vizituar kompaninë “Air Energy”, me seli në  fshatin Kikë, komuna e K [...]
Shumë shpejt pritet të hapet gara për të drejtuar Odën Ekonomike të Kosovës (OEK), e kësaj kare pritet t’i hyjë edhe Berat Rukiqi, i cili është aktual [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Safet Gërxhaliu, së bashku me bashkëpunëtorët, priti në një takim miqësorë, përfaqësuesit e konglomeratit korean [...]
Oda Ekonomike e Kosovës, fton të gjitha kompanitë kosovare që eksportojnë mallra me origjinë të Kosovës në Zvicër dhe Norvegji dhe dëshirojnë të përfi [...]
Oda Ekonomike e Kosovës (OEK), ka  prezantuar rezultatet e studimit  “Bottleneck”, me qëllim identifikimin e barrierave që pengojnë të bërit biznes në [...]
Oda Ekonomike e Kosovës (OEK), ndau mirënjohje për ndërmarrjen “Vali Ranch”, gjegjësisht për pronarin Fehmi Fetahu, për kontributin e dhënë në zhvilli [...]
Oda Ekonomike e Kosovës ka reaguar përmes një komunikate në lidhje me ndryshimet në Ligjin mbi Shoqëritë Tregtare, të miratuara dje në Kuvend. Komu [...]
Oda Ekonomike e Kosovës(OEK) dhe Oda Ekonomike e Austrisë sot kanë prezantuar Barometrin e Ekonomisë së Kosovës për vitin 2017-2018. Anketa u realizua [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Safet Gërxhaliu, ka kritikuar ashpër KEDS-in për mënyrën si e ka menaxhuar mungesën e energjisë elektrike, që dë [...]
Ambasadori i Sllovenisë në Kosovës, Bojan Bertoncelj, i shoqëruar edhe nga bashkëpunëtorët e tij, është takuar të martën me kryetarin e Odës Ekonomike [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Safet Gërxhaliu, së bashku me Koordinatorin rajonal nga Zyra e Kryeministrit, Gazmend Abrashi në një konfe [...]
Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) me rastin e përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës ka prezantuar indikatorët kyç ekonomikë në periudhën 10-vjeçare të pa [...]
Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) në 10 vjetorin Pavarësisë së Kosovës ka prezantuar indikatorët kyç ekonomikë në periudhën 10-vjeçare të pavarësisë. Aty [...]
1 244 / 44 POSTS