Tag: oda ekonomike e Kosoves

Odat ekonomike të Kosovës dhe Serbisë janë pajtuar që të krijojnë një grup punues, që do të ndihmojë qeveritë e të dyja shteteve për të zbatuar proje [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka folur për organizimin e ahengjeve, dasmave dhe dëmet ekonomike në zinxhirin e ofruesve të shër [...]
Shoqata e ndërmarrjeve që merren me qarkullimin e naftës, derivateve të naftës, gazrave dhe lubrifikantëve, ka mbajt kuvend të jashtëzakonshëm, pas ve [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, po qëndron për vizitë në Frankfurt për avancim të bashkëpunimit me bizneset nga Gjermania, një ndë [...]
Rritja e pagave në sektorin publik sipas Berat Rukiqit po shkon në dëm të projekteve kapitale që kanë rëndësi për ekonominë dhe në përkrahje të koefic [...]
Oda Ekonomike e Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë mirëpresin vendimin e Ministrit të Financave Bedri Hamza për të shtyrë përpara krijimin [...]
Oda Ekonomike e Kosovës së bashku me Odën Amerikane të Kosovës, kanë mbajtur sot konferencën për media, ku trajtuan aktualitetin politik dhe ekonomi [...]
Komunikata e plotë: Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) përgëzon deputetët e Kuvendit të Kosovës për miratimin e Demarkacionit me Malin e Zi. Oda Ekonomi [...]
Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) në 10 vjetorin Pavarësisë së Kosovës ka prezantuar indikatorët kyç ekonomikë në periudhën 10-vjeçare të pavarësisë. Aty [...]
Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot mori pjesë në panairin e prodhimeve vendore dhe forumin ekonomik “10 Vjetori i Pavarësisë Ekonom [...]
10 / 10 POSTS