Tag: Noteria

Tetë muaj prej kur janë ngritur dyshime për parregullsi, Prokuroria Speciale ka nisur hetimet preliminare për procesin e përzgjedhjes së noterëve. [...]
Zyra e BE-së në Kosovë ka reaguar në lidhje me procesin e përzgjedhjes dhe emërimit të noterëve të rinj të Kosovës. Kjo Zyrë kërkon që qeveria në [...]
2 / 2 POSTS