Tag: ndertimi

Më shumicë absolute të votave Faton Hoxha nga kompania „Toning“,  është zgjedhur kryetar i ri i Shoqatës së Ndërtimtarëve dhe Prodhuesve të Materialit [...]
1 / 1 POSTS