Tag: Ministria e Kultures

Një përplasje verbale ka ndodhur në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit mes zyrtarëve të kësaj Ministrie dhe përfaqësuesve të Ministrisë së Adm [...]
1 / 1 POSTS