Tag: ministria e Integrimit

Dhurata Hoxha vazhdon edhe sot heshtjen për kontratën mes Ministrisë së Integrimit Evropian të cilës ajo i prin dhe firmës lobuese amerikane “Madison [...]
1 / 1 POSTS