Tag: Ministria e Infrastruktures

Ministria e Infrastrukturës ka pesë vjet që ua vazhdon kontratat mbi vepër pa ndërprerë disa ekzaminuesve për patentë të shoferit ndonëse një gjë e t [...]
Në Ministrinë e Infrastrukturës, që udhëhiqet nga ministri Pal Lekaj, i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, për rreth 1 vit e gjysmë qeverisjeje janë p [...]
Në bazë të Ligjit për Prokurimin Publik, secila kontratë duhet të raportohet nga autoritetet kontraktuese në Komisionin Rregullativ të Prokurimit Publ [...]
Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) thotë se Ministria e Infrastrukturës (MI), ka lidhur kontrata për mirëmbajtje verore dhe dimërore të rrugëve naci [...]
Pavarësisht afatit shtesë për përfundimin e autostradës "Arbën Xhaferi", konsorciumi turko-amerikan "Bechtel-Enka", nuk ka arritur ta përfundojë segme [...]
Kostoja përfundimtare e autostradës Prishtinë-Hani i Elezit, e cila e lidhë Kosovën me Maqedoninë, në gjatësi prej 55 kilometrash, mund të shkojë në r [...]
Zgjatja e pistës së Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës Kosovës do t’i kushtojë 84 milionë euro dhe e njëjta është në kundërshtim me Ligjin për Fina [...]
Ministri i Infrastrukturës (MI), Pal Lekaj, ka marrë pjesë në fillimin e rregullimit dhe asfaltimit të rrugëve brenda hapësirave të Qendrës Klinike dh [...]
Ministri i Infrastrukturës (MI), Pal Lekaj, ka vizituar Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, ku është pritur në takim nga anëtari i B [...]
Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, ka thënë se rruga është sanuar brenda një kohe rekorde dhe tashmë është e hapur për qarkullim. Rruga Kaçan [...]
Sot, në ambientet e Ministrisë së infrastrukturës me ftesë të ministri Pal Lekaj, erdhi ministri i Transportit dhe Çështjeve Detare të Malit të Zi, Os [...]
11 / 11 POSTS