Tag: MF

Me ftesë të guvernatorit të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës (BQK), Fehmi Mehmeti dhe ministrit në detyrë të Ekonomisë dhe Transfereve (MFT), [...]
Ministria e Financave ka reaguar pas tenderit publik nga Agjencia Qendrore e Prokurimit (AQP). Ministria e Financave është tërhequr nga AQP në kuptim [...]
Ministri i Financave Bedri Hamza, i shoqëruar edhe nga Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës Fehmi Mehmeti, në kuadër të takimeve vjetore të Fondit [...]
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur në takim një delegacion të lartë të Republikës së Malit të Zi, të kryesuar nga nënkryetari i Odës Ekonomike [...]
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë Christian Heldt, ku diskutuan për pr [...]
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim Misionin e Fondit Monetar Ndërkombëtarë për Kosovën të udhëhequr nga Stephanie Eble. Gjatë ta [...]
Në vazhdën e aktiviteteve të Ministrisë së Financave për të monitoruar implementimin e projekteve që financohen nga huamarrja e Qeverisë së Republikës [...]
Në ceremoni zyrtare sot u nënshkrua Marrëveshja për Grant për projektin për Rehabilitimin e Linjës Hekurudhore 10 të Kosovës, ndërmjet Republikës së K [...]
8 / 8 POSTS