Tag: Memli Krasniqi

Shumë prej nesh u befasuan vitin e kaluar kur në deklaratën e përvjetshme të pasurisë që dorëzohet në Agjencinë Anti Korrupsion, deputeti Memli Krasn [...]
Aktorja Teuta Krasniqi ka fituar një tender me vlerë prej 216 mijë eurosh nga televizioni publik për prodhimin e një seriali që do të transmetohet në [...]
Nënkryetari dhe shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Memli Krasniqi, i është kundërpërgjigjur deklaratës së nënkryetari [...]
Niveli i lartë i ndotjes së ajrit shihet si rrezik potencial për shëndetin dhe jetën e njeriut, ndërsa është vet faktori njeri ai që është ndotësi më [...]
Deputeti Memli Krasniqi në emër të Grupit Parlamentar të PDK-së tha se pas ngritjes së çështjes së kufijve, Kosovës po i kanoset një rrezik i madh, ai [...]
5 / 5 POSTS