Tag: Mbledhja e Qeverise

Ka nisur mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës. Në mbledhjen e thirrur nga kryetarja e Kuvendt, Vjosa Osmani në rend të ditës është propozimi [...]
Qeveria e Kosovës sot ka marrë vendim për themelimin e Komisionit për vlerësimin dhe propozimin e tarifave të përgjithshme për shfrytëzimin e lëndës [...]
2 / 2 POSTS