Tag: marketet

Gjatë kohës së pandemisë në Kosovë, Agjencia i Ushqimit dhe Veterinarisë, ka kontrolluar vazhdimisht cilësinë e ushqimit. Zëdhënësi i AUV-it, Lamir T [...]
15 marsi njihet si Dita Ndërkombëtare e Konsumatorit, që për qëllim ka mbrojtjen e konsumatorëve. Mbrojtja, ka të bëjë me ruajtjen e shëndetit dhe sig [...]
Qytetarët jo rrallë ankohen për cilësinë jo të mirë të produkteve apo edhe për produktet pa afat. Ata janë të pasigurt në ushqimet që konsumojnë për s [...]
3 / 3 POSTS