Tag: Lojrat e Fatit

Dje në Fushë Kosovë, raportohet se njësitë policore, me autorizim të prokurorit të shtetit dhe urdhrit verbal të gjyqtarit të procedurës paraprake, k [...]
Nga sot ka hyrë në fuqi Ligji për Ndalimin e Lojërave të Fatit,. Ditë më parë Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) kishte njoftuar se për nisjen e [...]
Kryeministri Ramush Haradinaj thotë se partia e tij ka rritje, e ligji për kazinot është një nga shkaqet që po i rritet besimi të AAK’së. Haradinaj fl [...]
Me ligjin për Lojërat e Fatit, do të pezullohen edhe Lojërat shpërblyese të cilat organizohen nga kompani të ndryshme. E pas hyrjes në fuqi të këtij l [...]
Me urdhër të prokurorisë, ditë më parë janë ngrirë për 72 orë xhirollogaritë bankare të pronarëve të lojërave të fatit. Ndërsa nga dje ngrirja e xhiro [...]
Kuvendi i Kosovës të enjten ka miratuar Projektligjin për Ndalimin e Lojërave të Fatit. Vendimi ka ardhur pas dy vrasjeve që kanë ndodhur brenda kë [...]
Një ditë pasi kaloi Ligji në Kuvend, institucionet ende nuk kanë filluar mbylljen e lojërave të fatit Të enjten pasdite, Kuvendi i Kosovës pati një [...]
Në Kuvendin e Republikës së Kosovës po diskutohet Projektligji për mbylljen e lojërave të fatit, megjithatë ka pasur mospajtime rreth asaj se Lotari e [...]
Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për ndalimin e aktivitetit biznesor për Lojërat e fatiti me përjashtim të nenit 1 të këtij projektligji i cili trajt [...]
Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ia ka dorëzuar kryetarit të Kuvendit, Kadri Veselit, peticionin që kërkon shfuqizimin e Ligjit për L [...]
Kreu i Qeverisë, Ramush Haradinaj, e ka marrë shumë seriozisht Rezolutën e miratuar sot në Kuvendin e Republikës së Kosovës, përmes të cilës kërkohet [...]
74 deputetë kanë votuar rezolutën e propozuar nga Avdullah Hoti, shefi i grupit parlamentar të LDK-së. Prej tyre nuk kishte asnjë kundër dhe asnjë abs [...]
Edhe pse deputetët e AAK-së nuk kishin nënshkruar kërkesën për mbajtje të seancës së jashtëzakonshme, kjo parti thotë se e përkrah iniciativën për mby [...]
Pas vrasjes që ndodhi të dielën në një kazino në Suharekë, kryetari Bali Muharremaj ka deklaruar se kërkon që të mbyllen të gjitha kazinotë në këtë ko [...]
Në një Koncept-dokument të miratuar javën e shkuar, Qeveria i ka vajtuar bizneset e lojërave të fatit. Aty ka folur për shumë barriera që i janë vënë [...]
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), përkatësisht Divizioni i Lojërave të Fatit gjatë javës së kaluar ka zhvilluar edhe një aksion në komunën e Pris [...]
16 / 16 POSTS