Tag: Kuvend

Përderisa Qeveria e Kosovës ka aprovuar projektligjin për dialogun me Serbinë, Kryesia e Kuvendit ka marrë vendim që të mërkurën të bahet seancë e jas [...]
Projektbuxheti i vitit 2019 është bërë shkas i përplasjeve të ashpra mes pozitës dhe opozitës. Deputetët nga radhët e opozitës nuk i kanë lëkundur asp [...]
Kuvendi i Kosovës ka ndarë një mirënjohje për Klubin e Prodhuesve të Kosovës, pas angazhimit në komisionet parlamentare. Në njoftimin nga Klubi i P [...]
Deputeti i Listës Serbe në Kuvendin e Kosovës Igor Simiq ka thënë për televizionin përva se kjo Listë është e gatshme ta rrëzojë Qeverinë e Kosovës në [...]
Është paralajmëruar që seanca për dialogun të nis në ora 16:30, por ora është  17:00 dhe punimet ende nuk kanë nisur. Në sallë tashmë gjendet vetëm [...]
Në Kuvendin e Kosovës është votuar në lexim të dytë Projektligjin për transformimin e Ministrisë së FSK-së në Ministri të Mbrojtjes, raporton Gazeta E [...]
6 / 6 POSTS