Tag: KQZ

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) është i gatshëm të organizojë edhe një palë zgjedhje, pas atyre të 6 tetorit Valdete Daka, kryetare e KQZ-së, [...]
Pas gati dy muajsh, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka pranuar edhe 392 pako fletëvotime nga diaspora. Zëdhënësi i Komisionit Qendror Zgjedhor, Val [...]
Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve sot nis zbatimi i vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa për rinumërimi i 1472 vendvotimeve. [...]
Partia Demokratike e Kosovës ka kërkuar nga Komisioni Qendror Zgjedhor që të rinumërohen votat e kandidatëve për deputetë, nëse Qendra e Numërimit dh [...]
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar një video ku tregon se si duhet plotësuar fletëvotimi. Të dielën më 6 tetor qytetarët e Kosovës do t’u [...]
Anëtari i Komisionit Qendror Zgjedhor, Stevan Veselinoviq, e ka braktisur mbledhjen e këtij komisioni për shkak të marrjes së vendimit që dokumentet [...]
Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka urdhëruar Komisionin Qendror Zgjedhor që të certifikojë Listën Serbe për të marrë pjesë në zg [...]
Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka emëruar tetë anëtarë të rinj të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Tetë anëtarët e përbërje [...]
8 / 8 POSTS