Tag: KOSTT-i

Beogradin e ka shqetësuar njoftimi për marrëveshjen midis Shqipërisë e Kosovës për themelimin e Bllokut të përbashkët Rregullues të sistemeve energje [...]
Operatori i Sistemit të Transmisionit dhe Tregut të Energjisë Elektrike të Kosovës (KOSTT) dhe Operatori i Sistemit të Transmetimit të Shqipërisë (OS [...]
Kundërshtimet për Ligjin e Pagave po vazhdojnë edhe pas miratimit të tij në Kuvend. Ndërkohë që Ligji për Pagat është dërguar për dekretim te presiden [...]
Ditë më parë, punëtorët e tri ndërmarrjeve publike në Kosovë paralajmëruan protesta. Sindikalistët e KEK’ut, KOSTT’it dhe Telekomit kërkuan nga Minist [...]
ri Sindikata janë bërë bashkë në një letër, për të kërkuar interpretim ligjor se a janë edhe ata të përfshirë në Ligjin për Paga. Sindikata e Re Korpo [...]
Kundër amendamentit për vendosjen e koeficientit nga 1 deri në 7 për punëtorët e ndërmarrjeve publike, ka dalë Operatori i Sistemit të Transmisionit d [...]
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka njoftuar se Operatori i Sistemit të Transmisionit dhe Tregut të Energjisë në Kosovë (KOSTT), është certifi [...]
Komisioni për Zhvillim Ekonomik ka përcjellë në Kryesi, Raportin e Panelit për zgjedhjen e Bordit të ndërmarrjes “KOSTT”, me emrat e 12 kandidatëve pë [...]
Ambasada Britanike ka demantuar Kryetaren e Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Sala Berisha-Shala, në lidhje me panelin përzgjedhës të Bordit të KOSTT, [...]
9 / 9 POSTS