Tag: korrupsioni

1 233 / 33 POSTS
Teksa bota e zhvilluar po vuan nga rritja e pabarazisë për shkak të zhvillimeve teknologjike dhe pagesat e larta që japin zhvillimet në fushë ndaj një [...]
Ekzekutivi e ka pranuar se sektori politik është fusha më sfiduese në luftën kundër korrupsionit. Krahas kësaj, ka konstatuar se, pa vullnet real d [...]
Ratifikimi i Marrëveshjes së Demarkacionit me Malin e Zi nga Parlamenti i Kosovës është një hap përpara drejt liberalizimit të vizave për Kosovën. Kës [...]
1 233 / 33 POSTS