Tag: Komuna Ferizaj

Asamblisti i Kuvendit Komunal të Ferizajt Nehat Mustafa, në një postim të tij në facebook sinjalizoi se komuna e Ferizajt po lëshon leje qarkullimi p [...]
Mbi 40 banorë të Ferizajt pritet që të testohen sot për të parë nëse janë të infektuar me COVID-19. Nëntë rastet e fundit pozitive nga kjo komunë jan [...]
Konform vendimit të Kuvendit, Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme ka shpërndarë një sasi të madhe masë drusore për 150 familje në [...]
Komuna e Ferizajt nëpërmjet një urdhërese ka ndaluar vrasjen, keqtrajtimin dhe garat me kafshë, kjo për shkak të zbatimit të Ligjit për përkujdesjen e [...]
Gjykata Themelore në Ferizaj, më 22.01.2019 me aktvendim ka aprovuar në tërësi propozimin e propozuesit Infrastruktura e Hekurudhave të Kosovës, kundë [...]
Komuna e Ferizajt ka nisur fushatën sensibilizuese për pagesën e tatimit në pronë. Hapjen e kësaj fushate e ka bërë drejtoresha e Financave, Sebahete [...]
Nën tingujt e muzikës dhe pjesëmarrjen e artistëve, dashamirëve të artit dhe kulturës, drejtuesve politikë dhe të biznesit në Ferizaj, sonte u hap edi [...]
7 / 7 POSTS