Tag: komisioni për zhvillim ekonomik

Ambasada Britanike ka demantuar Kryetaren e Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Sala Berisha-Shala, në lidhje me panelin përzgjedhës të Bordit të KOSTT, [...]
Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal, në mbledhjen e sotme të kryesuar nga Sala Berisha-Shala, kryet [...]
2 / 2 POSTS