Tag: Komisioni për Buxhet

Komisioni për Buxhet dhe Transfere ka votuar kundër uljes së akcizës në lëngje nga 4.5 cent për litër në 0.5 cent për litër. Ministrja e Financave, H [...]
Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, ka thënë se Pakoja Emergjente e aprovuar nga Qeveria “Kurti” është duke u implementuar dhe se punëtorët e [...]
Kryetari i Komisionit për Buxhet dhe Financa, Hekuran Murati pas mbledhjes së mbajtur sot tha se e kanë diskutuar raportin e RTK’së, ku është kërkuar [...]
Komisioni për Buxhet dhe Transfere ka mbajtur sot mbledhje në mënyrë elektronike, nga distanca, në të cilën janë shqyrtuar programi i shpenzimeve të [...]
Komisioni për Buxhet dhe Financa ka shqyrtuar projektligjin për TVSH-në, ku ministri i Financave, Bedri Hamza ka paraqitur para anëtarëve këtë projekt [...]
Komisioni parlamentar për Buxhet dhe Financa ka mbajtur mbledhjen e rregullt në të cilën  është diskutuar për Projektligjin për automjete. Gjatë di [...]
Grupi Punues i Komisionit për Buxhet dhe Financa është takuar dje me përfaqësues të Bankave të Kosovës në kuader të zbatimit të Ligjit për Bankat, Ins [...]
Komisioni për Buxhet dhe Financa ka anuluar të gjitha shtesat financiare që Bordi i Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut (KOSTT) ndante pë [...]
8 / 8 POSTS