Tag: klubi i prodhuesve

Oda Ekonomike e Kosovës dhe Klubi i prodhuesve të Kosovës e kanë përkrahur vendimin e djeshëm të Qeverisë së Kosovës për vendosjen e masës  prej 10 pë [...]
1 / 1 POSTS