Tag: KFOR

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt, ka kujtuar hyrjen e trupave të NATO-s në Kosovë, 21 vjet më parë. Ai ka thënë se përkrahja e shte [...]
Përmes një njoftimi, KFOR-i ka bërë të ditur se janë duke vazhduar trajnimet për të parandaluar çfarëdo kërcënimi në territorin e Kosovës Ushtrim [...]
Zëvendëskomandanti i Komandës së Forcave të Përbashkëta të NATO-s në Napoli, Cristian Zuno, ka thënë se KFOR-i nuk do të ndryshojë rolin e tij në Koso [...]
Udhëheqësi i bazës ushtarake Bondsteel’it në Kosovë, Roy Macaraeg ka thënë se vendimi për largimin e trupave amerikane nga Kosova merret nga niveli po [...]
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë shprehur përkrahjen për praninë e trupave të tyre në kampin e Bondsteel-it. Komunikata e dërguar për media, sapo [...]
Zëdhënësi i KFOR-it Vincenzo Grasso ka deklaruar për FoNet se konvoji i automjeteve të KFOR-it drejt veriut të Kosovës, është pjesë e ushtrimeve të rr [...]
Sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka deklaruar dje se transformimi i FSK-së në ushtri po ndodh në kohë të papërshtatshme dhe kjo mund [...]
Magjistralja Prishtinë – Pejë rreth 3 orë ka mbetur e bllokuar si pasojë e një aksidenti rrugor që ka ndodhur në mes të një veture të KFOR-it dhe një [...]
Kuvendi i Kosovës do të procedojë ligjin për shndërrimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) në ushtri, por pa ia ndryshuar asaj emërtimin. Ky ndrys [...]
Komandanti i KFOR-it, Salvatore Cuochi, ka deklaruar se misioni paqeruajtës i NATO-s do të qëndrojë në Kosovë derisa të jetë e nevojshme dhe tash për [...]
Komandanti i KFOR-it në Kosovë, Salvatore Cuoci, ka thënë se NATO nuk ka në plan të zvogëlojë numrin e ushtarëve apo të ndryshojë misionin e KFOR-it n [...]
11 / 11 POSTS