Tag: Kanceri

Në faqen e Alexander Chernigovsky në Facebook, u shfaq një tekst mbi trajtimin e sëmundjeve malinje në vendet islamike. Në faqen e tij, ai shkruan [...]
Shkencëtarët thonë se kanë gjetur kurën e parë të plotë për kancer – dhe se do të jetë e gatshme për njerëzit vitin tjetër. Ekipi i vogël i shkencëta [...]
2 / 2 POSTS