Tag: IKD

Emërimi i Drejtorit të AKI’së dhe Inspektorit të Përgjithshëm nga qeveria në ikje po konsiderohet vendim i jashtëligjshëm nga ana e juristëve. Ehat M [...]
Ehat Miftaraj nga Instituti  i Kosovës për Drejtësi ka reaguar ndaj deklaratës së kryeprokurorit të shtetit, Aleksander Lumezi, se për zbardhjen e ra [...]
Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), sot gjatë një konferencë për media, ka publikuar raportin analitik “Krimet e Rënda në Kosovë, ligji VS prakti [...]
Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan – Byrosë së Narkotikëve Ndërkombëtar dhe Çështjeve të Zbati [...]
Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) ka reaguar ndaj vendimit të miratuar nga Qeveria e Republikës së Kosovës, më 23 maj të vitit 2019, për ndarjen [...]
Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) ka reaguar ndaj Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK), ku sipas IKD-së në mënyrë të kundërligjshme e ka caktu [...]
Betim Musliu nga Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), e konsideron të tmerrshme se si elita politike që vjen nga kategoria e veteranëve luftëtarë e [...]
Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) ka reaguar ndaj, siç thotë, politikave të Ministrisë së Drejtësisë (MD) në hartimin e Projekt Kodit të Procedur [...]
Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) ka shprehur shqetësimin e thellë që edhe dy vjet nga vdekja e dyshimtë e të ndjerit Astrit Dehari, në instituci [...]
9 / 9 POSTS