Tag: Hekurudha

Sot në Munih të Gjermanisë është nënshkruar marrëveshja për linjën hekurudhore dhe autostradën që lidh Kosovën dhe Serbinë. Delegacioni kosovar që [...]
Sot në Munih do të arrihet marrëveshja e linjës direkte hekurudhore Prishtinë-Beograd. Drejtori i të ashtuquajturës Zyre për Kosovën në qeverinë s [...]
Ministri i Financave Bedri Hamza, shefja e Zyrës së BE-së dhe përfaqësuesja speciale e BE-së në Kosovë Nataliya Apostolova, si dhe drejtoresha e Bank [...]
Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka marrë pjesë në nënshkrimin e grantit prej 39.9 milionë euro nga Banka Evropiane për Rindërtim dh [...]
Në ceremoni zyrtare sot u nënshkrua Marrëveshja për Grant për projektin për Rehabilitimin e Linjës Hekurudhore 10 të Kosovës, ndërmjet Republikës së K [...]
5 / 5 POSTS