Tag: Hekuran Murati

Deklarata e nënkryetarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, se zgjedhja e kryeministrit duhet të kalojë përmes zyrave të kësaj partie, [...]
Hekuran Murati nga Lëvizja Vetëvendosje ka thënë se në takimet e zhvilluara me zyrtarë të LDK-së pas zgjedhjeve, janë diskutuar shumë tema dhe thotë [...]
Përfaqësuesi i Lëvizjes Vetëvendosje, Hekuran Murati, gjatë debatit për politikat fiskale në RTK 1, ka thënë se për VV-në synim kryesor është rritja [...]
Kandidati për deputet nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Hekuran Murati, përmes një statusi në rrjetin social "Facebook" ka porositur qytetarët që t [...]
Kandidati i VV’së për deputet Hekuran Murati, përmes një reagimi në Facebook ka reaguar ndaj deklaratës së kandidatit për kryeministër Ramush Haradin [...]
Pesëdhjetë e tetë milionë euro i ka kushtuar buxhetit të Kosovës mosrespektimi i kontratës nga Qeveria me kompaninë “Bechtel & Enka”, për ndërtimin e [...]
Qytetarët në Kosovë po e blejnë naftën me një çmim shumë më të shtrenjtë sesa ai që paguhet për hyrjen e saj në Kosovë. Kështu ka bërë të ditur ekono [...]
Njohësit e çështjeve ekonomike, Hekuran Murati dhe Ismet Mulaj, kanë kërkuar që deputetët të jenë më të përgjegjshëm sa iu përket përgjegjësve që i ka [...]
Banka Botërore është tërhequr përfundimisht nga financimi i termocentralit “Kosova e Re”, i cili nga qeveria e Kosovës po konsiderohet si projekti më [...]
Zgjatja e pistës së Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës Kosovës do t’i kushtojë 84 milionë euro dhe e njëjta është në kundërshtim me Ligjin për Fina [...]
10 / 10 POSTS