Tag: haki rugova

Është arrestuar kryetari i Istogut, Haki Rugova, raporton Kallxo.com Kryetari i Istogut nga radhët e LDK’së, Haki Rugova, bashkë me disa zyrtarë t [...]
Seanca ndaj kryetarit të Komunës së Istogut dhe nënkryetarit të LDK-së, Haki Rugova është shtyrë me kërkesë të avokatit të tij. Mbrojtësi i të akuz [...]
2 / 2 POSTS