Tag: GLSP

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), ka akuzuar Prokurorinë e Shtetit në lidhje me heshtjen dhe mos hetimin për situatën e krijuar në Tele [...]
Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) sot ka prezantuar analizën e projektligjit mbi detyrime, përgjegjësitë dhe kompetencat e delegacionit s [...]
2 / 2 POSTS