Tag: Fatmir Sejdiu

Ish-presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, ka folur për ngecjen e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë, mos-liberalizimin e vizave, ikjen e qytetarëve nga K [...]
Ish-kryetari i LDK’së Fatmir Sejdiu thotë se LDK duhet të ketë qëndrim të qartë sa i përket dialogut me Serbinë. “Ajo që unë kam thënë është se u [...]
Ish-presidenti Fatmir Sejdiu, i cili më herët ka qenë edhe kryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) ka shprehur gatishmërinë për t’u rikthyer në [...]
3 / 3 POSTS