Tag: EULEX

Pavarësisht ndryshimit të mandatit të EULEX-it, gati një vit më parë, një njësit i saj ka ruajtur intensitetin e punës. Është ky njësiti për bashkë [...]
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka dorëzuar tek autoritetet e Bashkimit Evropian letërkëmbimin me përfaqësuesen e lartë për Politikë të Jashtme e [...]
Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka dorëzuar sot tek autoritetet e BE-së letërkëmbimin me Përfaqësuesen e Lartë për Politikë të Jasht [...]
Shtypi gjerman i kushton vëmendje të posaçme situatës në Kosovë, largimit të EULEX-it dhe rrugëve të reja të refugjatëve në Ballkan, transmeton DW. [...]
Shefja e Zyrës së BE-së, Nataliya Apostolova, deklaroi sot se Kosova ka bërë përparim në shumicën e çështjeve që kanë të bëjnë me sundimin e ligjit, n [...]
Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit – EULEX do ta zhvillojë një plan gjithëpërfshirës për t’u siguruar që institucionet vendore të mos [...]
Policia e Kosovës e ndihmuar nga EULEX-i do të organizojë konferencën rajonale dyditore me drejtuesit e policive të Shqipërisë, Kroacisë, Maqedonisë d [...]
7 / 7 POSTS