Tag: Donald Trump

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, i ka kërkuar homologut të tij serb, Aleksandër Vuçiq, që Serbia ta njohë Pavarësinë e Kosovës. Shef [...]
Administrata e presidentit amerikan, Donald Trump, është duke punuar për të arritur atë që ajo shpreson të jetë një fitore tjetër në politikën e jasht [...]
Presidenti amerikan Donald Trump po planifikon të nënshkruajë një urdhër ekzekutiv që do të kërkonte t'i jepte fund të drejtës për shtetësi të SHBA pë [...]
Pas samitit historik në Singapor, presidenti i SHBA, Donald Trump, dhe ai verikorean, Kim Jong-un, nënshkruan sot një Deklaratë, që përmban katër pikë [...]
4 / 4 POSTS