Tag: Dimal Basha

Deputetët nga Lëvizja Vetëvendosje, Dimal Basha e Enver Haliti kanë propozuar që në buxhetin për vitin 2020 të sigurohen mjetet për rinovimin e Xhami [...]
Deputeti i zgjedhur nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Dimal Basha ka filluar një kampanjë për ndalimin e pirjes së duhanit në hapësira të mbyllura. [...]
Dimal Basha, deputet i Vetëvendosjes, me një fushatë vetëdijësuese të nisur në Ferizaj, po synon të bindë qytetarët dhe pronarë të kafeterive që të r [...]
Deputeti i Vetëvendosjes, Dimal Basha ka thurrur lëvdata për figurën e Presidentit Rugova në 14 vjetorin e vdekjes së tij. Basha përmes Facebook-u [...]
4 / 4 POSTS