Tag: Dhurata Hoxha

Mesatarisht 500 euro është “dhurata” që ia ka bërë vetes secilin muaj gjatë dy vjetëve ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha. Këtë shumë e k [...]
Dhurata Hoxha vazhdon edhe sot heshtjen për kontratën mes Ministrisë së Integrimit Evropian të cilës ajo i prin dhe firmës lobuese amerikane “Madison [...]
Në panelin e diskutimit në Vjenë, të organizuar nga eurodeputeti Lukas Mandl për rajonin e Evropës Juglindore, posaçërisht për vendet që nuk janë anët [...]
Ministrja e Integrimit Evropian në Qeverinë e Kosovës, Dhurata Hoxha, ka thënë se gjatë vizitës së saj në Bruksel ka arritur të sigurojë përkrahje për [...]
Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, në interpelancën kuvendore, rreth zbatimit të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit (MSA) për tremujori [...]
Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, gjatë një interviste për “Zërin” është shprehur e bindur se Bashkimi Evropian këtë vit do t’i heqë viz [...]
Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka marrë pjesë në nënshkrimin e grantit prej 39.9 milionë euro nga Banka Evropiane për Rindërtim dh [...]
7 / 7 POSTS