Tag: burgjet

Në mëngjesin e sotëm Shërbimi Korrektues ka njoftuar se është vetëvrarë një nga të burgosurit në burgun e Dubravës. KMDLNJ ka reaguar për këtë ras [...]
Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se është arratisur një i burgosur nga Pavijoni Gjysmë i Hapur në Dubravë. Përmes një komunikate drejtuar [...]
Për më shumë se 5 muaj, i dënuari me 8 vjet burgim Adonis Gashi, për ndihmë në kryerje të veprës penale: vrasje e rëndë ishte lënë i lirë nga organet [...]
Vendimi i presidentit Hashim Thaçi për të falur vetë m tre të burgosur në fund vit, shkaktoj rebelim te të burgosurit. Madje disa nga ta dielën e [...]
Larg familjes dhe më të dashurve të tyre, festat i pritën të mbyllur brenda katër mureve. Të privuar nga liria, festën e Vitit të Ri, e pritën prapa [...]
Dy raste të vetëvrasjeve kanë ndodhur brenda më pak se një muaji në burgjet e Kosovës. Sipas njoftimeve nga Shërbimi Korrektues i Kosovës në të dy ra [...]
Në janarin e këtij viti është hapur Qendra e Paraburgimit në Hajvali. Edhe pse bëhet fjalë për një objekt të ri, ka vlerësime se ai nuk plotëson as kr [...]
Hapësira prej 11 hektarësh që gjendet në kodrën e fshatit Gërdoc, i takon Burgut të Sigurisë së Lartë. Këto 11 hektarë i mbajnë të burgosur personat m [...]
6.7 milionë euro të tatimpaguesve kosovarë janë dhënë për ndërtimin e këtij objekti që do të duhej të ishte në shërbim të të paraburgosurve gjatë viti [...]
Katër nga shtatë të burgosurit që fali presidenti Hashim Thaçi janë në burg për vrasje apo vrasje në tentativë. Një gruaje dhe tre burrave u është [...]
10 / 10 POSTS