Tag: Bitcoin

Mund të thuhet me siguri të plotë se fundi i vitit 2017 i takoi plotësisht Bitcoin-it dhe kriptovalutave në përgjithësi. Këtë e vërteton edhe komun [...]
(EkonomiaSot) - Viti i kaluar u dominua nga lajmet për Bitcoin dhe kriptovalutat në përgjithësi. Ishte e pamundur të uleshe për të pirë kafe, pa dëgju [...]
Vitalik Buterin, krijuesi i Ethereum, me anë të një postimi në Twitter ka paralajmëruar përcjellësit e tij se vlera e kriptovalutave mund të bie në ze [...]
Kur kriptovaluta kapi vlerën maksmale në 18 Dhjetor 2017, ato vlenin rreth 40 milionë dollarë, por tashmë vlerësohen në rreth 22.8 milionë dollarë. [...]
Njeriu që njihet si personi që rrëzoi Bankën e Anglisë, George Soros, së fundmi ka publikuar deklarimin e tij të fundit në formularin F-13 rreth pozic [...]
Bitcoin po vazhdon ngritjen për ditën e katërt me radhë, duke përshpejtuar një ngritje që filloi kur preku një nivel mbështetjeje teknike. Kriptova [...]
Tregjet kriptovalutave vazhdojnë të përjetojnë një rritje të lehtë këtë javë, me çmimin e Bitcoin (BTC) që ngjitet sot mbi shenjën prej $ 10,000 dhe d [...]
EkonomiaSot - 17 dhjetori i vitit të kaluar ishte data kur çmimi i Bitcoin kapi shifrën rekorde prej 20 mijë dollarësh amerikanë. Që nga atëherë po bë [...]
Politikëbërësit e Bankës Qendrore Europiane thonë se kriptovalutat si bitcoin dhe bankat e firmat financiare që i tregtojnë, duhet të jenë brenda një [...]
9 / 9 POSTS