Tag: Besnik Bislimi

Me ftesë të guvernatorit të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës (BQK), Fehmi Mehmeti dhe ministrit në detyrë të Ekonomisë dhe Transfereve (MFT), [...]
Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi, ka thënë se partia e tij, Lëvizja Vetëvendosje, sipas sondazheve të fundit, nëse vendi shkon ta [...]
Ministri i Financave dhe Trasnfereve, Besnik Bislimi ka marr vendim për shtyrje të afatit të deklarimeve të tatimeve nga 30 prilli në 15 maj. Përm [...]
Ministri në detyrë i Financave, Besnik Bislimi ka bërë publike sot informacionet e fundit sa i përket donacioneve në llogarinë për luftimin e koronav [...]
Ministri në detyrë i Financave, Besnik Bislimi ka bërë të ditur se deri më sot në llogarinë e Qeverisë së Kosovës janë derdhur 321 mijë euro pas thir [...]
Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi ka thënëse në llogarinë e hapur për ndihmë nga diaspora për menaxhimin e Covid19 janë deponuar m [...]
15 masat e parapara në Pakon Fiskale Emergjente të miratuar nga qeveria Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, bashkë me minist [...]
Ministria e Financave ka hartuar një pako të emergjencës fiskale për t’i ndihmuar qytetarët në nevojë dhe bizneset e prekura nga koronavirusi. Shu [...]
Nnëkryetari i Vetëvendosjes dhe Ministri i Financave, Besnik Bislimi përmes një postimi në Facebook i është kundërpërgjigjur kreut të LDK-së, Isa Mus [...]
Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi, ka mbajtur takim me stafin e ATK-së, për të ndërmarr masat kundër keqpërdorimeve të bizneseve p [...]
Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi, në mbledhjen e Qeverisë, tha se nga KQZ ka ardhur një kërkesë më 14 shkurt, dhe tha se e kanë p [...]
Ministri i Financave dhe Transfereve Besnik Bislimi ka pritur në takim njohës shefen e Zyrës së Bashkimit Evropian (BE) dhe përfaqësuesen special [...]
Ministri i Financave dhe Transferëve, Besnik Bislimi, ka sqaruar shpalljen e konkursit për drejtor të Përgjithshëm të Doganës, pozitë në të cilën ish [...]
Nënkryetar i Lëvizjes Vetëvendosje, Besnik Bislimi, në emisionin Pressing të Televizionit 7, ka thënë se zyrtari i lartë i LDK’së, Kujtim Shala, i ka [...]
14 / 14 POSTS