Tag: Berat Rukiqi

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka prezantuar rekomandimet e bizneseve për pakon e rimëkëmbjes së ekonomisë pas pandemisë, rapor [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka folur për organizimin e ahengjeve, dasmave dhe dëmet ekonomike në zinxhirin e ofruesve të shër [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka bërë propozime që të fillojë rihapja e vendit dhe të nisë zbutja e masave për disa biznese. [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, po qëndron për vizitë në Frankfurt për avancim të bashkëpunimit me bizneset nga Gjermania, një ndë [...]
Rritja e pagave në sektorin publik sipas Berat Rukiqit po shkon në dëm të projekteve kapitale që kanë rëndësi për ekonominë dhe në përkrahje të koefic [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi ka reaguar në lidhje tenderit publik të AQP ku parashiheshin të bliheshin produkte serbe dhe jo ven [...]
Oda Ekonomike e Kosovës.në kuadër të Forumit Ekonomik ndërmjet Kosovës dhe Emirateve të Bashkuara Arabe. që po mbahet në Dubai, nënshkroi Memorandum t [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Berat Rukiqi, në konferencën përmbyllëse për vitin 2018 për media tha se viti 2019 do të jetë i fokusuar n [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, gjatë pjesëmarrjes në hapjen e repartit të ri për përpunimin e farërave në fabrikën “Agroelita” në [...]
9 / 9 POSTS