Tag: Bedri Hamza

Afër 200 mijë euro janë shpenzuar nga ish-ministri Bedri Hamza dhe nga ish-zëvendësministrat e Ministrisë së Financave për paga, reprezentacion, udhë [...]
Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënë se pavarësisht situatës aktuale në vend, Qeveria e vendit do ta vazhdojë punën e saj. “Nuk pres që do të [...]
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë Christian Heldt, ku diskutuan për pr [...]
Ministri i Financave Bedri Hamza takoj Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Greg Delaëie, ku e falënderoi për mbështetjen që Qeveria e Shte [...]
Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Sali Zyba në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës ka thënë  se 30 inspektor në Mitrovicën e Veriut paguhen pa shku [...]
Në ceremoni zyrtare sot u nënshkrua Marrëveshja për Grant për projektin për Rehabilitimin e Linjës Hekurudhore 10 të Kosovës, ndërmjet Republikës së K [...]
6 / 6 POSTS