Tag: Barbadosi

Lajmit për njohjen e pavarësisë së Kosovës nga Barbadosi, i është gëzuar edhe presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi. Ka thënë se festa e dhjetëvjetori [...]
Zv/kryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli, ka njoftuar se edhe një shtet i ri e ka njohur pavarësinë e Kosovës. [...]
2 / 2 POSTS