Tag: Azem Syla

Ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj ish-deputetit të PDK-së, Azem Syla, dhe të tjerëve, të cilët akuzohen për vepra të ndryshme penale që lidhen me kr [...]
1 / 1 POSTS