Tag: AUV

Gjatë kohës së pandemisë në Kosovë, Agjencia i Ushqimit dhe Veterinarisë, ka kontrolluar vazhdimisht cilësinë e ushqimit. Zëdhënësi i AUV-it, Lamir T [...]
Edhe pse me vendim të Qeverisë ishte përcaktuar që një fermeri t’i kompensohej lopa e ngordhur nga sëmundja gungore në vlerë 1 mijë e 200 euro, Agjenc [...]
2 / 2 POSTS