Tag: autostrada

Pas paralajmërimit se autostradat e vendit do të bëhen me pagesë, janë deklaruar edhe nga Lëvizja Vetëvendosje. Në VV thonë se këto autostrada janë n [...]
Prokuroria po e heton Ministrinë e Infrastrukturës të udhëhequr nga Pal Lekaj për shpërfilljen e një raporti që ka hedhur poshtë pretendimet e konser [...]
Ministria e Infrastrukturës (MI) ka shpallur një tender prej 2.2 milionë eurosh për mirëmbajtjen rutinore dhe dimërore të 20.71 kilometrave të autostr [...]
Komiteti drejtues ndërministror për zhvillimin e projektit “Autostrada Istog-Peje-Deçan-Gjakovë – Prizren”, ka shqyrtuar dhe miratuar propozimin për v [...]
Përfundimi i punëve në autostradën që lidh Kosovën me Maqedoninë, varet nga ngritja e temperaturave. Autostrada që lidh kryeqytetet Prishtinën dhe [...]
Ende pa përfunduar autostrada që lidh kryeqytetet e Kosovës dhe të Maqedonisë, përkatësisht Prishtinën dhe Shkupin, zyrtarë të Qeverisë së Kosovës par [...]
Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, ka konfirmuar se konsorciumi “Bechtel & Enka” do të gjobitet, pasi ashtu është paraparë në kontratë nëse au [...]
Autostrada Prishtinë-Shkup “Arbën Xhaferi”, nuk u lëshua për qarkullim në fund të vitit që shkoi edhe pse një gjë e tillë ishte e paraparë në kontratë [...]
Pesëdhjetë e tetë milionë euro i ka kushtuar buxhetit të Kosovës mosrespektimi i kontratës nga Qeveria me kompaninë “Bechtel & Enka”, për ndërtimin e [...]
Pagesa për shfrytëzimin e autostradave në Republikën e Kosovës pritet të fillojë nga viti 2020, ka bërë të ditur për Radio Kosovën zëvendësministri i [...]
Kostoja përfundimtare e autostradës Prishtinë-Hani i Elezit, e cila e lidhë Kosovën me Maqedoninë, në gjatësi prej 55 kilometrash, mund të shkojë në r [...]
Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj ka deklaruar se shfrytëzimi i autostradës me pagesë ka mundësi të bëhet vitin e ardhshëm, por që ata si Ministri [...]
Taksa që Republika e Shqipërisë ka vendosur për qytetarët e Republikës së Kosovës të cilët e shfrytëzojnë ‘Rrugën e Kombit’ po kundërshtohet me të mad [...]
Kompania fituese e koncesionit te Rruges se Kombit ka instaluar sistemin e pagesave dhe ka nisur sot fazen e testimit. Te gjjthe ata qe kane udhetuar [...]
14 / 14 POSTS