Tag: Arianit Bytyqi

Shkruan: Arianit Bytyçi, arkitekt Institucionet e Kosovës me gjithë qindra e mijëra dëshmi të argumentuara për masakrat, për mbijetesën dhe sakrif [...]
1 / 1 POSTS